返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-12-19 03:17 AM 發表

佢系‘机佬’黎架!!
靓嫂,你不要乱说话啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 ckhooi74 於 2008-12-19 08:40 AM 發表
咁我地嘛有危险。。。
最安全就是你啦!你不用担心啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
2哥早晨。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
Mr.HOO...
where are u??
faster "si chu lai"
嗨~~我来坐坐噢~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
打不死的小神童回来啦...............
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-19 04:36 PM 發表
打不死的小神童回来啦...............
你幾時由 金魚佬 昇級做神童呀? 我地唔知到 ga?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 manyiu 於 2008-12-19 04:40 PM 發表

你幾時由 金魚佬 昇級做神童呀? 我地唔知到 ga?

这个星期.... 我大病了一轮,在我修养的期间.... 尽然给我发现.....
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-19 04:43 PM 發表
这个星期.... 我大病了一轮,在我修养的期间.... 尽然给我发现.....
你病左呀? 乜野病呀? 嚴唔嚴重呀? 多D休息, 食d有營養食物, 攪好身體最重要, 唔好去发现....啦!
請你食D好野啦!

[local]2[/local]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 manyiu 於 2008-12-19 04:55 PM 發表

你病左呀? 乜野病呀? 嚴唔嚴重呀? 多D休息, 食d有營養食物, 攪好身體最重要, 唔好去发现....啦!
請你食D好野啦!

[local]2[/local]

哇.... 那牒烧猪... 我还不可以吃,但是不用紧。我收上来先。 谢谢...
珍惜四人帮。。。
halooo~~午安
born to die
原帖由 YUYUME 於 2008-12-19 05:42 PM 發表
halooo~~午安
你好..........
点称呼啊....
原帖由 killing 於 2008-12-18 10:48 PM 發表

你好..........
点称呼啊....
叫我牙妹妹...你新黎嫁?
born to die
回来了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-19 01:35 AM 發表
回来了。。
haloo~~老二
born to die