返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-22 12:50 AM 發表
明天先咯.... 我就要回咯... 要收工了...
BYEBYE啦金仔
born to die
原帖由 cammy8080 於 2008-12-22 06:40 PM 發表
阿22222222222222222222222222222222222222222222
噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢噢。。。咩事啊。。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 冰粟优 於 2008-12-22 08:43 PM 發表
都是有家族的人..
我没有家族的。。
2哥。。。早安。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 ngls 於 2008-12-23 07:57 AM 發表
2哥。。。早安。。。
靓女早晨~~
入谷温人
2哥.... 早安。今天的生菜靓吗.......?
珍惜四人帮。。。

回應 bmoon1977 第 1093 篇文章

你是卖凉茶 黑人杀手吃斋啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
心情交流站。。。 伟哥,你今日好心情吗
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-23 11:00 AM 發表
你是卖凉茶 黑人杀手吃斋啊
黑人杀手想从良.... 不做杀手,想做......
珍惜四人帮。。。
老二早晨
born to die
原帖由 ngls 於 2008-12-23 07:57 AM 發表
2哥。。。早安。。。
嘉嘉。。吃咗午餐未啊??
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-23 10:09 AM 發表
2哥.... 早安。今天的生菜靓吗.......?
今日生菜唔靓。。。九两菜就正。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-23 11:01 AM 發表
心情交流站。。。 伟哥,你今日好心情吗
普普通通咯。。看个款。。你好开心喎。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-23 11:42 AM 發表
黑人杀手想从良.... 不做杀手,想做......
做咩啊??做洗嚄咯。。
原帖由 YUYUME 於 2008-12-23 12:17 PM 發表
老二早晨
牙牙。。。今天好醒神喎。。。