返回列表 回復 發帖
原帖由 jnc3688 於 2009-1-16 12:36 AM 發表

讲得好
自己走佬。。。 留返1 个猪, 1 条妖来响度打架。。。。

现在都唔知边个系大婆边个系狐狸精。。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-16 12:36 AM 發表

你使唔使成盘冷水淋我啊?!
比起以前一早就向你陪罪。
现在早就不知道去那里风流快活
原帖由 mun2 於 2009-1-16 12:42 AM 發表

自己走佬。。。 留返1 个猪, 1 条妖来响度打架。。。。

现在都唔知边个系大婆边个系狐狸精。。。
好乱啦
不负责任就不见人
原帖由 zukiroy 於 2009-1-16 12:40 AM 發表

No~i know that you only love his money~
that's why he find me to be his lover~
he told me that you keep all his money don't let him go out play girl~!
i don't love his money not like ...
我没拿他的钱..呢D是我的...
他可以去沟女啊..咪已经沟了你返来咯..虽然他眼光有问题,揾个AQUA...
原帖由 jnc3688 於 2009-1-16 12:37 AM 發表

条屎虫都不知道那里好,这么多人争
我都好想知,究竟佢有咩甘“过人之处”!!
原帖由 tingx2 於 2009-1-16 12:41 AM 發表

就是因为你妒忌..你搞咁多野出来?!
有什么东西好妒忌
原帖由 vwwo 於 2009-1-16 12:45 AM 發表

我都好想知,究竟佢有咩甘“过人之处”!!
舌头好长呱,条条女都喜欢
原帖由 jnc3688 於 2009-1-16 12:42 AM 發表

比起以前一早就向你陪罪。
现在早就不知道去那里风流快活
如果唔是你妒忌他..搞咁多野出来...
他早就来揾我啦...
原帖由 tingx2 於 2009-1-16 12:38 AM 發表

唔会的...
你唔好乱乱咒他..
我无咒他。。 佢返来, 你米知咯。。。 看佢有没有留d给你啦。。。
原帖由 tingx2 於 2009-1-16 12:45 AM 發表

我没拿他的钱..呢D是我的...
他可以去沟女啊..咪已经沟了你返来咯..虽然他眼光有问题,揾个AQUA...
沟了我  he is very lucky ~~
but his 眼光有问题 <------yes~

don't know why he will like a pig befor~
原帖由 tingx2 於 2009-1-16 12:47 AM 發表

如果唔是你妒忌他..搞咁多野出来...
他早就来揾我啦...
都不是我搞出来的
搞出来的那个没有出现
原帖由 mun2 於 2009-1-16 12:47 AM 發表

我无咒他。。 佢返来, 你米知咯。。。 看佢有没有留d给你啦。。。
最斃依架是揾唔到他...
原帖由 zukiroy 於 2009-1-16 12:48 AM 發表

沟了我  he is very lucky ~~
but his 眼光有问题  
猪点都是女的啊...好过个D带雀的不男不女...
原帖由 tingx2 於 2009-1-16 12:52 AM 發表

原上天保佑
原帖由 tingx2 於 2009-1-16 12:52 AM 發表

哈哈哈!! 佢去左大陆揾阿 3 阿 4 啦。。。