返回列表 回復 發帖
manyiu &水哥,我要去聚会啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-23 05:35 PM 發表
玩得開心d!

原帖由 manyiu 於 2008-11-23 10:35 AM 發表

水水, 早晨! 昨晚好熱鬧, 我做姊妹, 有開門利是添呀!
good evening manyiu
琴日我黎既時候你都走左啦
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-23 10:35 AM 發表
係今日咩???
玩得開心D啊
今次要影到神秘人物啊......
簽名被屏蔽
原帖由 chfong2 於 2008-11-23 05:55 PM 發表
回家望望
洗廁所, 煮飯 +屋, 男人有責!
簽名被屏蔽
原帖由 manyiu 於 2008-11-22 10:00 PM 發表

洗廁所, 煮飯 +屋, 男人有責!
呢d唔係等女人做既咩
born to die
原帖由 YUYUME 於 2008-11-23 06:49 PM 發表
呢d唔係等女人做既咩
风风娶到呢个系领黎摆咔 j...

(husband i love u... pls sweep the floor...)
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-22 10:57 PM 發表

(husband i love u... pls sweep the floor...)
哇...你咁都得
born to die
原帖由 miaomiao88 於 23/11/2008 18:57 發表

喵喵好好命哦!
那些是风风应该做的咯!
簽名被屏蔽
原帖由 chfong2 於 2008-11-23 09:35 PM 發表
真是惨。人家娶老婆是开心K事。而我就。。。。
风少。。你没陪你老婆去聚会啊。。。。
原帖由 chfong2 於 2008-11-23 01:35 AM 發表
真是惨。人家娶老婆是开心K事。而我就。。。。
擺酒收左咁多。。。仲唔夠開心咩
born to die
簽名被屏蔽