返回列表 回復 發帖
早安,各位
只要你快樂 真的只要你快樂
原帖由 贱狼人 於 2008-11-26 09:58 AM 發表
早安,各位
selamat pagi 情夫..

簽名被屏蔽

大家给点意见

我昨天买了这个发夹,结果给我同事笑到脸黄....  

请大家给点意见....(它是orkid来的... )

side view旁边看
[attach]505490[/attach]

front view正面看 (中间是夹子)
[attach]505491[/attach]

请大家comment那个发夹(不要comment人plz.. )

原帖由 chfong2 於 2008-11-26 10:47 AM 發表
i saw you. what you writing :036::036::036::036::036:

老公...给我解释下...
miaomiao你好。。。好耐无见。。。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-26 10:48 AM 發表
我昨天买了这个发夹,结果给我同事笑到脸黄....  

请大家给点意见....(它是orkid来的... )

side view旁边看

front view正面看 (中间是夹子)

戴上去的look (我随便戴)

请 ...
噢噢。。原来夹响后面。。咁睇落都唔错哦。。。
原帖由 yng 於 2008-11-26 10:56 AM 發表
莹莹早晨。。 好耐无见了。。最近好吗。。?
很漂亮哦!
原帖由 yng 於 2008-11-26 10:56 AM 發表
莹莹,好耐吾见!!
原帖由 ckhooi74 於 2008-11-26 10:56 AM 發表

噢噢。。原来夹响后面。。咁睇落都唔错哦。。。

ngeh ngeh ngeh,假得来我like-ky

(系吾系咔?

回應 miaomiao88 第 2028 篇文章

你个只夹响海边戴就靓。不过要夹晒全头既头发先会好睇。
配埋bikini同一条半透明丝巾绑响条腰。。。仲正 !!!
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-26 10:59 AM 發表

ngeh ngeh ngeh,假得来我like-ky

(系吾系咔?
咩啊。。今次讲真架。。
原帖由 qqbubu 於 2008-11-26 10:57 AM 發表
很漂亮哦!
谢谢老板!
(你是唯一一个男生讲漂亮.. )

回應 ckhooi74 第 2032 篇文章

我几好。。。辉哥哥,你点呀?