返回列表 回復 發帖
原帖由 chfong2 於 2008-11-27 01:27 PM 發表
OK fixed price. 10mil
请个宾宾都唔使呢个价。。
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
阿咯。。。
大家午安~
原帖由 chfong2 於 2008-11-27 01:34 PM 發表
i give a FULL Service. from living room to bed room
宾宾搞掂成间屋都没你咁贵。。
簽名被屏蔽
原帖由 chfong2 於 2008-11-27 01:45 PM 發表
Don't compare me with Ben Ben
哈哈。。你仲差过宾宾。。拿你同他地比。。真是对宾宾唔住。。
原帖由 chfong2 於 2008-11-27 01:34 PM 發表
i give a FULL Service. from living room to bed room
wat full service??!

(u should say provide SUPREME service from INTERNAL to EXTERNAL only ppl will attract mah...)
原帖由 tingx2 於 2008-11-27 01:53 PM 發表

哈哈。。你仲差过宾宾。。拿你同他地比。。真是对宾宾唔住。。
猪猪,风风既皮肤白过宾宾咔...

(D肉总好弹手咔... )
miaomiao终于入到top 10 啦....

(我其实好低调咔,你地自己入去sport投注区睇啦...

(但系有时tvbnow都好难入,果server一直hang....所以我都明白吾容易睇既...好啦,既然系甘,我惟有copy出黎比大家睇啦.. )

放大少少,甘大家吾会睇到甘辛苦...

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-27 04:05 PM 發表

(但系有时tvbnow都好难入,果server一直hang....所以我都明白吾容易睇既...好啦,既然系甘,我惟有copy出黎比大家 ...
很快跌出10大。。。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-27 03:59 PM 發表

猪猪,风风既皮肤白过宾宾咔...

(D肉总好弹手咔... )
哈哈。。抹屋啫喔。。关肉么事?!
原帖由 miaomiao88 於 2008-11-27 04:05 PM 發表

(但系有时tvbnow都好难入,果server一直hang....所以我都明白吾容易睇既...好啦,既然系甘,我惟有copy出黎比大家 ...
名符其实《赌后〉
miaomiao是烂赌猫!!!
原帖由 jclai 於 2008-11-27 04:08 PM 發表
很快跌出10大。。。。
其实我都惊咔... 所以快快copy系度...

“曾经”系top 10就甘愿咔啦....

(fong fong plz dun follow me bet...)