返回列表 回復 發帖
原帖由 h2o 於 2008-12-28 02:20 AM 發表

you are such a good sister...
got extra cctv must help her installed a bit mah...
原帖由 chfong2 於 2008-12-28 10:17 AM 發表

因为我旺你咯老婆 。 我是“专业”的“出“,你就乱乱的”入“

激死我啦
我只是bet 我的luck罢了....
原帖由 chfong2 於 2008-12-28 10:19 AM 發表
阿水你E+ 知道她们有几”姐妹情深“啦
蓝云是我的good sister
衰miao!!放我飞机!!
原帖由 tingx2 於 2008-12-29 04:19 PM 發表
衰miao!!放我飞机!!

昨晚喝得很醉...(新娘不是我.. )

死老2又不早讲...搞到猪猪一个沟完2辆车的靓仔....

(猪,甘多个你食吾落咔... )
原帖由 chfong2 於 2008-12-28 09:17 PM 發表
没变啦。我系嫁给MiaoMiao,不系娶MiaoMiao的

09年我会有F计划,到时一定可以”制“她的
F? 不如D计划啦...miaomiao love diamond...
原帖由 chfong2 於 2008-12-28 09:10 PM 發表
希望Liverpool赢啦。
今晚系最后冲刺,上不上到10大都系今晚的啦
老公你在哪里?“找”不到你的? 
原帖由 chfong2 於 2008-12-28 09:24 PM 發表
希望成功啦

我怕到时她出MM计划我又给她诱惑到啦

MM计划=MoneyMoney,金钱诱惑
哈哈哈哈...老公,我还有一招B 计划...包你自己送钱上来....
原帖由 jclai 於 2008-12-29 02:33 PM 發表
我不会勾二嫂。。。
二嫂不好么?
喵喵你好哦~~
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-29 04:23 PM 發表

昨晚喝得很醉...(新娘不是我.. )

死老2又不早讲...搞到猪猪一个沟完2辆车的靓仔....

(猪,甘多个你食吾落咔... )
新娘唔是你,你仲么咁兴奋队lam自己?!
唔好咁大声。。。虫虫会睇到的。。
到时我就有排tam返他。。
原帖由 xinxian 於 2008-12-29 04:34 PM 發表
喵喵你好哦~~
你好吖,心弦...
原帖由 tingx2 於 2008-12-29 04:45 PM 發表

新娘唔是你,你仲么咁兴奋队lam自己?!
唔好咁大声。。。虫虫会睇到的。。
到时我就有排tam返他。。
新娘唔是我,所以先至sad了嘛....

猪猪,比虫虫睇到系好事黎咔...甘他会“紧张”你咔嘛...
原帖由 miaomiao88 於 2008-12-29 05:30 PM 發表

新娘唔是我,所以先至sad了嘛....

猪猪,比虫虫睇到系好事黎咔...甘他会“紧张”你咔嘛...
哈哈。。咁又是。。那我出去沟多点。。等他更加紧张?
簽名被屏蔽