返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
原帖由 tingx2 於 2008-12-31 12:47 AM 發表

蓝蓝。。你老公变女人啦。。一直系度发小姐脾气。。
哈哈。。不是啊。。。是少爷脾气啊。。。
原帖由 h2o 於 2008-12-31 12:48 AM 發表

只是懷疑??
你都已經認定左啦!!
你究竟bring左chfong2 去边吖...他wet到e+都没返黎吖...
原帖由 chfong2 於 2008-12-31 12:50 AM 發表
各位时间不早啦。 想知道下一回的故事发展,请留意明晚。

-唔知道肥猪法官死不死的叻??

-风少又可不可以酷煲和拿回笔钱叻??

-阿水同云妹这对小夫妻的“斗气”?? ...
你做么做预告啊?!
原帖由 蓝云 於 2008-12-30 05:48 PM 發表

原来你都希望我回啊。。。
你都對我冇晒信心啦
留住你個人有咩用
原帖由 h2o 於 2008-12-31 12:49 AM 發表

鬼得閑發脾氣
哈哈。。你呢D咪就是发脾气咯。。。细路。。
原帖由 chfong2 於 2008-12-31 12:50 AM 發表

honey, no such thing....

from,

ur beloved wife

哈哈。。。miaomiao你老公变成讲估佬咯。。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-31 12:50 AM 發表

哈哈。。不是啊。。。是少爷脾气啊。。。
哈哈。。我念他中意做女人多点。。所以系度发小姐脾气。。
簽名被屏蔽
原帖由 h2o 於 2008-12-31 12:51 AM 發表

你都對我冇晒信心啦
留住你個人有咩用
看来你都是看死我不信你哦。。。。
原帖由 chfong2 於 2008-12-30 05:50 PM 發表

TO BE CONTINUED...
衰虫虫都依架唔出现。。
我识做架啦。。听日去揾俩个佬返来。。
原帖由 蓝云 於 2008-12-31 12:52 AM 發表

哈哈。。。miaomiao你老公变成讲估佬咯。。。
他假假想拿回钱吖....
原帖由 chfong2 於 2008-12-31 12:53 AM 發表
超!你估你系Matrix啊?
哈哈。。你唔俾啊??
我是matrix肥猪法官!!