返回列表 回復 發帖

Dear chfong2,

光辉的一刻又来了...会不会chang 到你 jeh?

From,
ur lovely wife..
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-8 09:18 AM 發表
wah...靓姐好早吖! 个时间我系jelatek条路塞紧...
我日日都系甘上下时间架啦,辛苦命吖嘛。。。。。。。。。。。。。。。。。
簽名被屏蔽
Dear Husband....

From No. 4 to No. 2....I highly appreciate that your kind coaching/ teaching on me HOW TO BET...
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 vwwo 於 2009-1-8 03:06 PM 發表

我日日都系甘上下时间架啦,辛苦命吖嘛。。。。。。。。。。。。。。。。。
吾辛苦边得世间财 jeh?

回應 miaomiao88 第 3605 篇文章

泥~~
入谷温人

回應 toyo88 第 3606 篇文章

想点想点.....

回應 miaomiao88 第 3607 篇文章

无点......温你倾计J~
入谷温人
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-8 04:59 PM 發表

吾辛苦边得世间财 jeh?
财乜鬼啊,应该话,系钱唔够洗。。。。。。。。。
原帖由 vwwo 於 2009-1-8 05:42 PM 發表

财乜鬼啊,应该话,系钱唔够洗。。。。。。。。。
我又多过头啵~
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-1-8 05:44 PM 發表

我又多过头啵~
你多左果D,我而家仲未啱用住。
原帖由 vwwo 於 2009-1-8 05:52 PM 發表

你多左果D,我而家仲未啱用住。
甘你几时要用???
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-1-8 05:54 PM 發表

甘你几时要用???
你都系收住先啦,可能你自己要用先都话唔定架!!!
原帖由 vwwo 於 2009-1-8 05:58 PM 發表

你都系收住先啦,可能你自己要用先都话唔定架!!!
帮下手, 帮我洗DD喇
入谷温人
原帖由 toyo88 於 2009-1-8 05:59 PM 發表

帮下手, 帮我洗DD喇
你果D点洗啊???
系烧架嘛。。。。。。。。。