返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 05:08 PM 發表
有啊... 我看到你对眼在wing紧... 一定是我那些凉茶的效应...
噢噢噢。。咁正啊。。D材料是边度来架??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-10 07:53 PM 發表

噢噢噢。。咁正啊。。D材料是边度来架??
在bob marley的故乡... jamaica...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 08:05 PM 發表
在bob marley的故乡... jamaica...
噢噢噢噢。。真唔真啊。。。咁就真是要试试了。。 俾支樽来。。
bob marley 对紧啊....

珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 08:23 PM 發表
bob marley 对紧啊....
???咩来架??看唔到的??
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-10 08:27 PM 發表

???咩来架??看唔到的??
现在看到了....你羡慕吗...?
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 08:37 PM 發表
现在看到了....你羡慕吗...?
你个衰人。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-10 08:49 PM 發表

你个衰人。。。
2哥别气别气。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 ngls 於 2008-12-10 10:23 PM 發表

2哥别气别气。。。。
金仔引诱我犯罪啊。。
推番上去先! 
阿婆走得快, 一定好世界!
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 02:41 PM 發表
我比较喜欢sean connery的... 星爷是我的神.....
我同你一樣, 不過pierce brosnan 都幾型  

其實我之前好想佢揀clive owen 做新一代james bond ga.... 
阿婆走得快, 一定好世界!
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-10 05:08 PM 發表
有啊... 我看到你对眼在wing紧... 一定是我那些凉茶的效应...
我知道你会加料所以从来没饮你的凉茶。。
但是斋闻都够我傻。。
原帖由 nestlemilo 於 2008-12-11 09:55 AM 發表
推番上去先! 
呢位客官多谢你鼎力支持凉茶铺。。
肥猪送你一杯罗汉果凉茶加大码
(放心饮。。老细没返工,没人加料。。。)
金仔。。。早晨。。。。
人不知无常先到还是明天先到。。。所以凡是别让自己有遗憾。。。
原帖由 nestlemilo 於 2008-12-11 09:58 AM 發表

我同你一樣, 不過pierce brosnan 都幾型  

其實我之前好想佢揀clive owen 做新一代james bond ga....  ...
咦... milo仔,我都是很喜欢clive owen的。
珍惜四人帮。。。