返回列表 回復 發帖

回應 贱狼人 第 934 篇文章

這樣啊。。。。小聲點lor,反正dobi沒有進過來
喵喵喵
原帖由 h2o 於 2008-11-28 01:31 AM 發表

果邊成日都開戰.....
現在肥豬不再沒人開戰
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 01:30 AM 發表
多情藍公子,歡迎你
原来你的名字叫做多情蓝公子啊。。。。
原帖由 yang5301 於 2008-11-28 01:32 AM 發表

BLue blue ^^
little yang yang
where's kiki ar

原帖由 蓝云 於 2008-11-27 06:25 PM 發表

阿水。。。风风叫我问你啊。。。
佢死啦
原帖由 蓝云 於 2008-11-28 01:32 AM 發表

哦。。刚才我见小猫猫这样叫你啊。。。
那我这样叫你可以吗???
當然可以, 不過我中意人地叫我.....形風多D
係只神經貓成日語無論次教唔聽........
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心
原帖由 h2o 於 2008-11-28 01:32 AM 發表

原來如此
小羊子.........
你想點
你不信你老婆仔信外人
原帖由 贱狼人 於 2008-11-28 01:32 AM 發表

不要给dobi听到你叫他多情蓝公子哦
don't betray me la....   <---------------I am having a knife now

原帖由 yang5301 於 2008-11-28 01:35 AM 發表

現在肥豬不再沒人開戰
最中意搞戰爭果個人係felix啦......
一秒鐘可以刺穿一個心, 一輩子才能彌補一棵心

回應 viento 第 929 篇文章

就喺精神有問題所以個新名先會叫癡癡貓啊嘛
喵喵喵
原帖由 viento 於 2008-11-28 01:35 AM 發表

but sure not me.....i don't have thanksgiving ga.......
so sad wor
you are going to have a thanksgiving dinner, right ??

原帖由 贱狼人 於 2008-11-28 01:35 AM 發表

想不到你还贱过我
話明他是禽獸貓當然贱过你
原帖由 蓝云 於 2008-11-28 01:34 AM 發表

哈哈。。。小羊羊。。。我帮你啊。。
阿水。。他真的没有啦。。。哈哈。。。
讲骗话哦
只要你快樂 真的只要你快樂
原帖由 yang5301 於 2008-11-27 06:27 PM 發表

放心最近她很忙
我唔敢講佢壞話啦....驚俾靚姐ban
原帖由 蓝云 於 2008-11-28 01:35 AM 發表

原来你的名字叫做多情蓝公子啊。。。。
that's not my name
don't know people call me this name