返回列表 回復 發帖
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-11 12:39 PM 發表
那又不用辞工的... 开始闻下闻下就惯ka啦... 跟住就.....
已经是咁了
再继续落去。。。我会
原帖由 tingx2 於 2008-12-11 12:45 PM 發表

已经是咁了
再继续落去。。。我会
猪猪... 麻烦你看店... 我真得不舒服... 等qq那东西来了,我就回家啦。
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-12-11 01:32 PM 發表
猪猪... 麻烦你看店... 我真得不舒服... 等qq那东西来了,我就回家啦。
哦。。真的病了?返屋企好好休息吧。。
没问题。。放心交俾我。。我唔会搞lum你的店。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-11 01:40 PM 發表

哦。。真的病了?返屋企好好休息吧。。
没问题。。放心交俾我。。我唔会搞lum你的店。。
那就好.....
珍惜四人帮。。。

回應 bmoon1977 第 922 篇文章

你等qq来接你吗???
杀手转咗look
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
bmoon病佐 。。。记住好好休息
豬豬, 我來啦! 一杯熱涼茶!
原帖由 manyiu 於 2008-12-11 03:34 PM 發表
豬豬, 我來啦! 一杯熱涼茶!
没问题。。一杯大杯的热凉茶。。放心饮,今日老细唔得闲加料。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-11 04:04 PM 發表

没问题。。一杯大杯的热凉茶。。放心饮,今日老细唔得闲加料。。
你老細可能偷工減料, 豬豬俾會大杯D!
原帖由 manyiu 於 2008-12-11 04:09 PM 發表

你老細可能偷工減料, 豬豬俾會大杯D!
哈哈。。。我小声同你讲。。老细的小杯因为他要加料,所以小杯唔需要加咁多就可以搞到你
哈哈哈。。
原帖由 tingx2 於 2008-12-11 04:12 PM 發表

哈哈。。。我小声同你讲。。老细的小杯因为他要加料,所以小杯唔需要加咁多就可以搞到你
哈哈哈。。
你老細鬼馬啦!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 manyiu 於 2008-12-11 04:23 PM 發表

你老細鬼馬啦!520670
你依架先知道?
原帖由 tingx2 於 2008-12-11 05:11 PM 發表

你依架先知道?
嘿。。嘿。。是老细定是你的佬啊??
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-11 07:36 PM 發表

嘿。。嘿。。是老细定是你的佬啊??
是老细啊。。张开你的蒙猪眼睇清楚。。
吃饭先。。迟点来漕泽你。。。