返回列表 回復 發帖
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 06:57 AM 發表
我慣了早晨8~9點先瞓。。。下午4點開工
你份乜野工呀? 做 Night club?

回應 iwry@iwjy 第 1096 篇文章

原來喺同道中人,唔怪得咁明白啦
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 07:04 AM 發表
原來喺同道中人,唔怪得咁明白啦
因為小弟有時會失眠......而家就係為咗炒股~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~

回應 manyiu 第 1100 篇文章

差唔多啦,每日都要接客
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 07:07 AM 發表
差唔多啦,每日都要接客
開車嗰隻?

回應 iwry@iwjy 第 1102 篇文章

噢。。。咁就有分別啦,我喺習慣早瞓
喵喵喵
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-28 07:06 AM 發表

嘩! 你唔訓覺炒股, 應該你有心得喎! 俾D有潛力 ga tips 俾我呀? 得唔得呀?

回應 iwry@iwjy 第 1104 篇文章

no,我唔喺揸taxi架,有時要陪坐,陪傾計,陪飲酒。。。三陪先生就喺我
喵喵喵
原帖由 manyiu 於 2008-11-28 07:00 AM 發表

冇呀! 我淨係 每日 用 print scr. 影左D 資料, 一日影幾次, 揀心水囉!
manyiu why not choose one and just invest ^^
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 07:02 AM 發表
宜家喺7點,好早呀
我度係 下午 3:15pm 呀!
原帖由 yang5301 於 2008-11-28 07:11 AM 發表

manyiu why not choose one and just invest ^^
How to invest? teach me!  please!
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 07:10 AM 發表
no,我唔喺揸taxi架,有時要陪坐,陪傾計,陪飲酒。。。三陪先生就喺我
係 舞先生?
原帖由 feimiao0 於 2008-11-28 07:09 AM 發表
噢。。。咁就有分別啦,我喺習慣早瞓
我返早工
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-28 07:06 AM 發表

炒股都是玩玩就好咯。。
獎金不如以前

回應 manyiu 第 1111 篇文章

喺侍應先生
喵喵喵