返回列表 回復 發帖
没人啊!凉茶一杯
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-9 01:14 PM 發表
噢... 那你潜得开心点喔...
金仔。。拉拉仔明天就到kl了。。
我没唔开心,只是唔会开心而已。。。。。。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-9 01:52 PM 發表

老二,拍照给我看!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2009-1-9 02:16 PM 發表
老二,拍照给我看!
哦。。应该可以的。。但是要看啦啦的意思。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-9 02:36 PM 發表

哦。。应该可以的。。但是要看啦啦的意思。。
影底他叫鸡既相~~
入谷温人
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-9 01:52 PM 發表

哦... 几点到这里啊...?
珍惜四人帮。。。
阿金...沉啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-9 03:41 PM 發表
哦... 几点到这里啊...?
噢噢。。。我会call你的。。你咪放飞机喎啊。。
刚刚下完注....
珍惜四人帮。。。
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-10 11:28 AM 發表
阿金...沉啦
嘿嘿... 好彩有你...
珍惜四人帮。。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-10 01:07 PM 發表

噢噢。。。我会call你的。。你咪放飞机喎啊。。
噢... 你call我啦...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-10 01:40 PM 發表
记得call我。。
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 jclai 於 2009-1-10 01:41 PM 發表
记得call我。。
ok... 一定call你的...
珍惜四人帮。。。
原帖由 bmoon1977 於 2009-1-10 01:40 PM 發表
你咪玩嘢啊..我一定call你架。。
原帖由 wk.hoo 於 2009-1-10 01:44 PM 發表

你咪玩嘢啊..我一定call你架。。
嘿嘿... 不会玩的啦... 的啦... 但是,不要去消费贵的地方了... 还没恢复元气... 又要过年了... 惨.................................................................................................
珍惜四人帮。。。