返回列表 回復 發帖
原帖由 feimiao0 於 2008-11-30 04:30 AM 發表
arm arm放工
呀?!~~~係喎~~~waiter先生
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
he is like 20 hr working ga !  
~ boyboy 俱乐部 ~

回應 iwry@iwjy 第 1377 篇文章

多半小時要出去兼職做唏噓的豬肉佬
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-30 04:44 發表
u change ur pic again woo! This pic is so nice, u can change to fit your mood !!
By the way, don't kill too many 豬 woo !!
~ boyboy 俱乐部 ~

回應 boy12 第 1378 篇文章

無咁夸張,平時12小時,星期日17個小時,6week休息一日
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-30 04:44 AM 發表
把刀仲有70幾斤重tim!
原帖由 feimiao0 於 2008-11-30 04:47 AM 發表
無咁夸張,平時12小時,星期日17個小時,6week休息一日
oic~~~ 4~4點?

回應 boy12 第 1380 篇文章

個d豬都已經劏好啦,我去幫手賣啫嘛
喵喵喵

回應 iwry@iwjy 第 1382 篇文章

最多7斤啫,我唔系周星馳
喵喵喵

回應 iwry@iwjy 第 1383 篇文章

喺啊。。。。
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-30 04:53 AM 發表
最多7斤啫,我唔系周星馳
咁咪唔夠"唏噓"lo!~~~~~~?!?
原帖由 feimiao0 於 2008-11-30 04:54 AM 發表
喺啊。。。。
夜晚工應該會多啲money呱

回應 iwry@iwjy 第 1387 篇文章

我有唏噓的須根
喵喵喵

回應 iwry@iwjy 第 1388 篇文章

親友價,1000
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-30 05:02 AM 發表
我有唏噓的須根
身為一個"刀客"睇吓把刀就知你係噓唔噓~~~