返回列表 回復 發帖
原帖由 feimiao0 於 2008-11-30 05:03 AM 發表
親友價,1000
那在大馬的物價夠過生活ma? (小弟才疏學淺)
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~

回應 iwry@iwjy 第 1391 篇文章

我已經好虛
喵喵喵

回應 iwry@iwjy 第 1392 篇文章

咁就肯定唔夠啦。。。不過我分工包食包住包煙包汽油包酒。。。
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-30 05:11 AM 發表
我已經好虛
施主~~~因乜事咁虛呢? say唔say得?
原帖由 feimiao0 於 2008-11-30 05:12 AM 發表
咁就肯定唔夠啦。。。不過我分工包食包住包煙包汽油包酒。。。
咁都好D~~~起碼有money儲sin la~~~

回應 iwry@iwjy 第 1395 篇文章

我空虛我寂寞我凍呀
喵喵喵

回應 iwry@iwjy 第 1396 篇文章

只喺無乜機會蒲。。。個人好容易悶死
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-30 05:17 AM 發表
我空虛我寂寞我凍呀
其實小弟都係一個無女之人~~~
原帖由 feimiao0 於 2008-11-30 05:19 AM 發表
只喺無乜機會蒲。。。個人好容易悶死
我暫時都係咁嘅生活中......
原來ricky哥都喺天涯淪落人。。。

再會啦。。。開工
喵喵喵
唔好哥啦~~Ricky仔就得啦~~~
另外你唔係just放工咩?又開工?
la~~~see you next time~~~

回應 iwry@iwjy 第 1402 篇文章

我都話兼職做唏噓的豬肉佬lo。。。。大約10點就會返嚟啦,到時你未瞓再傾
喵喵喵
原帖由 feimiao0 於 2008-11-30 05:37 AM 發表
我都話兼職做唏噓的豬肉佬lo。。。。大約10點就會返嚟啦,到時你未瞓再傾
乜原來你講真架? 我開頭以為you just kidding tim!~~~
咁容易比你捉摸到我,我仲使揾食嘅?

wakakakaka
喵喵喵
catcat...wake up so early
where do you live ar