返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-7 10:41 發表

你又來play la~~~
不如你也好像我那样..play 分身家.
原帖由 rrliew 於 2008-12-7 10:41 AM 發表
叫那个人来骂我..看我禁不禁他言
在股市区啊!你有玩吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
闪啦 要看戏了
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-7 10:43 AM 發表

你嬴咗個"公開"啦~~~
有咩
都仲没有人发觉
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-7 10:41 AM 發表
是在那里啊?
在小弟這裹.......
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 rrliew 於 2008-12-7 10:44 AM 發表

在这里." target="_blank">[url]http://www3.tvbnow.com/viewthread.php?tid=465463&extra=&page=1036[/url]
啧!原来在这里啊!?
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-7 10:46 發表
在股市区啊!你有玩吗?
我有买. 但只放在那.. 懒惰推
原帖由 rrliew 於 2008-12-7 10:46 AM 發表
闪啦 要看戏了
去看什么戏啊?我也在看卡通片哦!
原帖由 rrliew 於 2008-12-7 10:45 AM 發表

不如你也好像我那样..play 分身家.
分D股份俾你就得~~~
原帖由 rrliew 於 2008-12-7 10:48 AM 發表

我也要学你了,不然我没时间看戏了!
原帖由 rrliew 於 2008-12-7 10:46 AM 發表
闪啦 要看戏了
la~~~RR...hope to see you next time!
原帖由 真爱难求 於 2008-12-7 10:46 AM 發表

有咩
都仲没有人发觉
啲人唔好意思問啫......咁咪正中你下懐?!?!!??~~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-7 10:52 AM 發表

啲人唔好意思問啫......咁咪正中你下懐?!?!!??~~~~~~~
原来你係咁睇我
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 rrliew 於 2008-12-7 10:48 AM 發表

你唔想推就買我隻股等昇就得,要嘅我can放俾你
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-7 10:57 AM 發表

你唔想推就買我隻股等昇就得,要嘅我can放俾你
时间上,它应该很难去配合到咯!