返回列表 回復 發帖
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-20 09:58 AM 發表
ricky大师有礼
nicnic施主有禮~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 Geai 於 2008-12-20 10:11 AM 發表
who ar who ar  
正是小弟呀Geai大人...... ~~~
原帖由 真爱难求 於 2008-12-20 10:43 AM 發表

我只会同傻猪仔一个一起洗
我以後都淨係會同你洗only...... ~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-20 12:42 PM 發表
靓哥哥...昨晚有无睡觉啊
有呀~~~2~3粒啦!
原帖由 贱狼人 於 2008-12-20 12:45 PM 發表
Apili Ereke
唔好意思......小弟英文好差 ~~~唔多明呀!~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-20 08:43 PM 發表

有呀~~~2~3粒啦!
够睡啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
踩场啦!
欢迎光临《广东吹水专区》
乖弟弟,有在吗?
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 iwry@iwjy 於 20/12/2008 20:43 發表

有呀~~~2~3粒啦!
那是小休吧........1個睡眠cycle要4粒架......你未到熟睡個stage就醒.......
原帖由 wongjj 於 2008-12-21 07:44 PM 發表

那是小休吧........1個睡眠cycle要4粒架......你未到熟睡個stage就醒.......
他挂住推股咯...
傻猪仔。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
頂一下 ~~

big big bro~~when u back ar?
靓哥哥...
乖弟弟,你在哪里呢?
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-20 11:39 PM 發表

够睡啊...
捱埋今month la~~~ ~~~