返回列表 回復 發帖
naruto fan piggy brother~~ merry xmas
多谢你一直在帮我推股啊兄弟~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
迟来滴祝福.!圣诞节快乐.!
靓哥哥..是不是病咗啊 无出现既
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
傻猪仔
    我们的主题曲

不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 mickeybblim 於 27/12/2008 11:33 發表
是忙死咗吧~~
原帖由 wongjj 於 2008-12-27 05:43 PM 發表

是忙死咗吧~~
无理由忙到不来打扫架
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
雖然LATE咗...... 不過ALSO祝大家MERRY CHRINTMAS!~~~
各位著實有心!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 锋锋^_^ 於 2008-12-25 11:31 AM 發表
祝各位圣诞快乐..
得閒REMEMBER多D入嚟坐!~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-25 03:31 PM 發表
靓哥哥... 今晚不好饮醉啊
唔DRUNK都CAN失踪 ~~~~~~
原帖由 yicno 於 2008-12-26 10:53 PM 發表
多谢你一直在帮我推股啊兄弟~!
我都唔係成曰PUSH YOUR STOCK~~~唔駛多謝啦!~~~ LAST 2 DAYS要靠你D PARTNER LA!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-28 12:05 AM 發表

唔DRUNK都CAN失踪 ~~~~~~
那么少林就交给你啦!我去。。。。。。。。。。。。
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
大师,你好。。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-27 11:33 AM 發表
佳人有MEET~~~仲要PUSH STOCK~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-28 12:07 AM 發表
那么少林就交给你啦!我去。。。。。。。。。。。。
點解呀!? 佛祖大人啊! WHAT'S UP?~~~~~~