返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-28 12:41 AM 發表

真愛"尋"咗之後好......"難求"呀! ~~~~~~
求之不得
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-28 12:42 AM 發表

半个小时...
過咗啦 ~~~咁咪CAN收工???
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-28 12:43 AM 發表

求之不得
得到唔知好唔好~~~

得唔到會...想壞腦GA...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-28 12:44 AM 發表

過咗啦 ~~~咁咪CAN收工???
一点..
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-28 12:45 AM 發表

得到唔知好唔好~~~

得唔到會...想壞腦GA...
我都狠好耐啦..都是得不到 张闪卡
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-28 12:47 AM 發表

一点..
而家又夠啦 ~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-28 12:48 AM 發表

我都狠好耐啦..都是得不到 张闪卡
真人比閃卡上鏡 ~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-28 01:02 AM 發表

而家又夠啦 ~~~
又从新开始啦
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-12-28 01:03 AM 發表

真人比閃卡上鏡 ~~~~~~
会不会一见钟情
乖弟弟,还有的忙噢~~
我也是有点忙,所以少上来了~~
要加油噢~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
我今日游到大师这里!
fatty, QQ, 我返黎探你地啦!

回應 manyiu 第 16188 篇文章

halo... manyiu..
原來喜歡一個人都咁難...超难的.{T.T}
YOONG.{^o^}...{*O*}**
傻猪仔
HAPPY NEW YEAR
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
靓哥哥,新年快乐