返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-9 10:14 AM 發表

你同靓哥哥倾啦..我去忙啦
加油。。。
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
大家早晨 啊
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 comfit8 於 2009-1-9 10:23 AM 發表
大家早晨 啊
晚上好
原帖由 comfit8 於 2009-1-9 10:23 AM 發表
大家早晨 啊
早晨啊comfit!~~~小弟又要去忙了啊!~~~ LA!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-9 10:15 AM 發表
靓哥哥...人多既话,我是不进来架 惊你看不到我
得啦~~~收到啦,明白!~~~ :crazy: ~~~
原帖由 真爱难求 於 2009-1-9 10:30 AM 發表

晚上好
小姐 ﹐ 你好 ? 你那邊是晚上 ?
原帖由 真爱难求 於 2009-1-9 10:15 AM 發表

傻猪仔洗乜头
咁都会瞓着
因為個AREA大嘛 !~~~要耐D!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-9 10:30 AM 發表

早晨啊comfit!~~~小弟又要去忙了啊!~~~ LA!~~~
Goodbye  祝君安好
补充少少...

靓哥哥,有时间的话..记得去

論壇虛擬社區 » 虛擬寵物討論區 » ~~~我願等寵物家族~~~ (RIGHT HERE WAITING)

♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 comfit8 於 2009-1-9 10:32 AM 發表

小姐 ﹐ 你好 ? 你那邊是晚上 ?
係啊! 你在上班吗
原帖由 真爱难求 於 2009-1-9 10:37 AM 發表

係啊! 你在上班吗
我今天 dayoff , 你在哪國 ?
原帖由 comfit8 於 2009-1-9 10:42 AM 發表

我今天 dayoff , 你在哪國 ?
咁好又休息
我在半个地球咯!!
原帖由 真爱难求 於 2009-1-9 10:43 AM 發表

咁好又休息
我在半个地球咯!!
我夠知你在半个地球咯 ﹐ 那一國 ? 上班族 還是 學生 ?
原帖由 comfit8 於 2009-1-9 10:46 AM 發表

我夠知你在半个地球咯 ﹐ 那一國 ? 上班族 還是 學生 ?
加拿大
做梗驴子咯
原帖由 真爱难求 於 2009-1-9 10:49 AM 發表

加拿大
做梗驴子咯
咪是好事 ﹐ 搵加幣  。