返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2009-1-20 07:58 AM 發表
靓哥哥... 昨晚又醉啊
做公司嘢呀!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 miaomiao88 於 2009-1-20 11:47 AM 發表
大师,miaomiao来探你啦!
好少see倒你啊!~~~忙ma?
原帖由 fattyteo 於 2009-1-20 06:41 PM 發表
乖弟弟,有在吗?
i am here now ar!~~~
原帖由 jnc3688 於 2009-1-20 06:43 PM 發表

你的乖弟弟很少在
这个东西在
jnc兄~~~this is your pet ~~~?
原帖由 pangck 於 2009-1-20 07:04 PM 發表
一種比較元始的魚
pangck兄 元始都有photo...
原帖由 pangck 於 2009-1-20 07:31 PM 發表
我唔記得個名,好似叫八目鰻
pangck兄好神呀 咁都識!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 20/1/2009 19:40 發表

i am here now ar!~~~
哈哈哈~~我要去吃饭,之后要出门~~唱歌了哦~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-20 07:42 PM 發表

pangck兄 元始都有photo...
佢到今時今日都冇進化過!

你要去死唔通我唔比你去咩!
原帖由 fattyteo 於 2009-1-20 07:46 PM 發表

byebye

你要去死唔通我唔比你去咩!
原帖由 fattyteo 於 2009-1-20 07:46 PM 發表

又練歌了ma?~~~
ricky 弟弟,好久没见你啦!吃饱没?

闪来看弟弟一下!
幸福ღ国度
原帖由 pangck 於 2009-1-20 07:46 PM 發表
佢到今時今日都冇進化過!
OH!...... 無進化過都咁"大絛"?!~~~~~~
原帖由 kitty@08 於 2009-1-20 07:49 PM 發表
ricky 弟弟,好久没见你啦!吃饱没?

闪来看弟弟一下!
Kitty 姐姐 未食得呀~~~一陣sin eat!~~~

吃这个
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-20 07:41 PM 發表

jnc兄~~~this is your pet ~~~?
不是,有就开心咯