返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 10:03 AM 發表

comfit兄GOOD MORNING!~~~
咁早啊 ^^
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:06 AM 發表

咁早啊 ^^
因為傻豬仔入咗嚟~~~ ~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 10:04 AM 發表

果然好抵錫...... ~~~I LOVE YOU!~~~
你咁樣人哋會
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 10:07 AM 發表

因為傻豬仔入咗嚟~~~ ~~~
哦 傻豬仔 ?? 在哪 ??
真愛 小姐 你 好
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:10 AM 發表

我咪系傻猪仔咯
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:10 AM 發表

同我放同一張photo的人.........................................................................................................
原帖由 真爱难求 於 2009-1-21 10:12 AM 發表

我咪系傻猪仔咯
好難分啊  
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 10:12 AM 發表

同我放同一張photo的人.........................................................................................................
看到啦 。。。
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:12 AM 發表
真愛 小姐 你 好
你好啊!!fitfit
原帖由 真爱难求 於 2009-1-21 10:15 AM 發表

你好啊!!fitfit
上次 在 MSN said Hello , 嚇倒你添 ﹐ 講聲 Sorry
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:17 AM 發表

上次 在 MSN said Hello , 嚇倒你添 ﹐ 講聲 Sorry 563067
都几惊架
原帖由 真爱难求 於 2009-1-21 10:20 AM 發表

都几惊架
哈哈哈 ﹐ 要吃惊風散 ?? 還是 定惊茶 ??
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:14 AM 發表

好難分啊  
要麻煩你see個IP NAME LA!~~~
過埋今晚 ﹐ 我又老多一歲啦 。。。