返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 10:32 AM 發表

我知道仲有另外D嘢wo!~~~呢?......個咩心呢?~~~~~~
你懷疑我啊 ? 。  
不聞不問 ﹐歸隱山林 。我行我素 ﹐笑傲江湖 。
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 10:34 AM 發表

多謝you sin!~~~咁小弟今晚會盡量抽空 ~~~
今晚會給 Kitty 妹妹打點個 party
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:30 AM 發表

就死 ﹐沒斷氣 。
咁即係未死啦!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:32 AM 發表

在下 比較喜歡吃 紅燒 豬仔 。
咁我得閒揾過隻俾你eat la!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 10:36 AM 發表

咁即係未死啦!~~~
吸緊氧氣 ﹐ 哈哈哈 吊命
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 10:37 AM 發表

咁我得閒揾過隻俾你eat la!~~~
多謝你先 啦 。。
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:33 AM 發表
不見你的 傻豬仔 ??
佢叫我去餵佢食珍珠末啦!~~~ LA!~~~
今晚我會送出 50萬
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:36 AM 發表

今晚會給 Kitty 妹妹打點個 party
咁就一定旺場LA!~~~
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:34 AM 發表

你懷疑我啊 ? 。  
嗰陣我同佢倾ing phone ar!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 10:39 AM 發表

佢叫我去餵佢食珍珠末啦!~~~ LA!~~~
你走啦 ??
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 10:41 AM 發表

嗰陣我同佢倾ing phone ar!~~~
O I C  
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:38 AM 發表

吸緊氧氣 ﹐ 哈哈哈 吊命
放心,你一定好長命的!仲有排你捱 ~~~
原帖由 comfit8 於 2009-1-21 10:39 AM 發表

多謝你先 啦 。。
"大恩"不言謝!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2009-1-21 10:43 AM 發表

放心,你一定好長命的!仲有排你捱 ~~~
沒法啦 。。 頂住上