返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:44 AM 發表

你想训啦....
不如...........我哋一齊去瞓吖
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 04:45 AM 發表

返7點
E+ 快到5点啦...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 04:36 AM 發表

好了~~~你來接間,我去睡了
我系要返工啦~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:46 AM 發表

想发帖好耐咗....一路懒..........

http://www1.tvbnow.com/space.php?353931/mythreads
原來你是扮靚高手
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 04:46 AM 發表

不如...........我哋一齊去瞓吖
不如到天光先,立刻去office   训...
原帖由 yicno 於 2008-10-4 04:47 AM 發表
我系要返工啦~!
你几点返工啊..甘早起身架...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 04:48 AM 發表

原來你是扮靚高手
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:47 AM 發表

E+ 快到5点啦...
所以...要準備眠啦
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:49 AM 發表

你几点返工啊..甘早起身架...
要过海去新加坡~!所以要甘早啰!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 yicno 於 2008-10-4 04:47 AM 發表
我系要返工啦~!
我夠要啦
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:48 AM 發表

不如到天光先,立刻去office   训...
唔制~~~ 人哋想同你一齊瞓嘛
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 04:51 AM 發表

所以...要準備眠啦
早抖啦...靓哥哥
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:50 AM 發表

好犀利呀 俾3個叻你!~~~
原帖由 yicno 於 2008-10-4 04:51 AM 發表
你是骑motor@车啊
原帖由 yicno 於 2008-10-4 04:51 AM 發表
o..................................... 辛苦你啦~~~