返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 04:51 AM 發表

我夠要啦
佐你!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 04:53 AM 發表

唔制~~~ 人哋想同你一齊瞓嘛
我无训啊..你去训先啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 04:54 AM 發表

好犀利呀 俾3個叻你!~~~
人都不靓..
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:54 AM 發表

你是骑motor@车啊
平常都是!今天星期六。驾车出去!
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:53 AM 發表

早抖啦...靓哥哥
好嘢~~~ 我哋一齊瞓
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 yicno 於 2008-10-4 04:55 AM 發表
佐你!http://i410.photobucket.com/albums/pp186/yicno/ri4uqd.gif" border="0">
他好夸张啊..等阵一定眼训架
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 04:54 AM 發表

o..................................... 辛苦你啦~~~
找吃了嘛,无办法啦!
原帖由 yicno 於 2008-10-4 04:55 AM 發表
佐你!http://i410.photobucket.com/albums/pp186/yicno/ri4uqd.gif" border="0">
好很多謝你啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:55 AM 發表

我无训啊..你去训先啦
你唔想呀 ?
原帖由 yicno 於 2008-10-4 04:56 AM 發表
平常都是!今天星期六。驾车出去!
你做咩工架..
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:56 AM 發表

人都不靓..
你係靚妹子嘛
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 04:58 AM 發表

你唔想呀 ?
你去训啦..5点啦...
原帖由 yicno 於 2008-10-4 04:57 AM 發表
找吃了嘛,无办法啦!
人一生最慘就係要食飯
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-4 04:58 AM 發表

你做咩工架..
迟地话你知啦~!赶著出去啦~!886
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-10-4 04:59 AM 發表

你係靚妹子嘛
<<<----------------------------------------------------------多谢称攒 你是嘴猫靓哥哥