返回列表 回復 發帖
i go sin la~~cu~~
原帖由 boy12 於 2008-11-1 09:22 PM 發表

really, maybe I should ask blue cloud !!
repeat what you said onion24: :onion24: :onion24: :onion24:
十二少~~如花來了
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 贱狼人 於 2008-11-2 04:09 AM 發表
jj were are u ,now i drunk i want go to sleep,where u want me to post me pic
I think you better post it in JJ area !
原帖由 sweet_cherie 於 2008-11-2 04:32 AM 發表
十二少~~如花來了
好妻艷啊呀!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 h2o 於 2008-11-2 04:02 AM 發表

我有冇份架...
叫 Boy Boy 同你 share啦! I think he is not a 大食積!
原帖由 manyiu 於 2008-11-2 04:34 AM 發表

好妻艷啊呀! 475391
世上真有愛到要死的愛情嗎?
左看看, 右看看, 看來看去看不清~~暈!
原帖由 sweet_cherie 於 2008-11-2 04:39 AM 發表

等著你回來!  
原帖由 manyiu 於 2008-11-1 09:37 PM 發表

叫 Boy Boy 同你 share啦! I think he is not a 大食積!
你叫我吃佢口水尾啊
原帖由 sweet_cherie 於 2008-11-1 09:39 PM 發表

有啊...
好可悲啊...
原帖由 h2o 於 2008-11-2 05:26 AM 發表

你叫我吃佢口水尾啊
唔好 throw up 啦! 費是又要清潔呀! 煮過D新鮮餐俾你食啦!

原帖由 manyiu 於 2008-11-1 10:43 PM 發表

唔好 throw up 啦! 費是又要清潔呀! 煮過D新鮮餐俾你食啦!

好好味道咁波
manyiu你可以做tvb廚師啊
簽名被屏蔽
原帖由 chfong2 於 2008-11-1 11:16 PM 發表
阿水你就好了,有人煮野给你吃
你開聲佢都會煮俾你吃架
我閃人啦...88