返回列表 回復 發帖
原帖由 akudan 於 2008-10-5 08:21 PM 發表
还没人帮我啊。。 点算!!!!!!!!!!!!!!!!!!
不会有人帮你架..靓婆婆大晒 边个叫你歧视&打我啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 h2o 於 2008-10-5 08:25 PM 發表
突然之間................靜左
好明显...
靓哥哥...,你慢慢吃啦..
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-5 02:28 PM 發表

好明显...
好似得返我地兩個..
原帖由 h2o 於 2008-10-5 08:31 PM 發表

好似得返我地兩個..
你又讲走... 是不是等紧蓝云啊
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-5 02:33 PM 發表

你又讲走... 是不是等紧蓝云啊
我冇話走啊.... 聽日開學我班FDS唔想出街啊... 唯有留係屋企啦
我諗佢今日都唔會上黎啦 ...我pm左佢啦
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-5 08:22 PM 發表

你等doctoe.n出现... 他会帮你E...
谁来的啊。。 我刚刚断线。。
原帖由 h2o 於 2008-10-5 08:24 PM 發表

幫你咩啊???
帮不到我的啦。。米奇话晒事。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-5 08:26 PM 發表

不会有人帮你架..靓婆婆大晒 边个叫你歧视&打我啊
靓婆婆?有没有听错啊我,老婆婆。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-5 08:07 PM 發表

你不可以甘架..下次我叫辉哥扣你分
扣分不会令人害怕!禁言吧!扣分就得扣到变negative,那就会起吓的作用啦!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-10-5 08:42 PM 發表
扣分不会令人害怕!禁言吧!扣分就得扣到变negative,那就会起吓的作用啦!
negative!! 紧张!!
原帖由 akudan 於 2008-10-5 02:41 PM 發表

帮不到我的啦。。米奇话晒事。。
你得罪左婆婆啊
佢係呢度好多fans架....你呢次死啦
原帖由 akudan 於 2008-10-5 08:45 PM 發表

negative!! 紧张!!
那你就乖乖听话咯!那就不会有事咯!去其他版也是一样哦!

回應 akudan 第 5568 篇文章

dont worry   u have lots pt to deduct  
原帖由 h2o 於 2008-10-5 08:47 PM 發表

你得罪左婆婆啊
佢係呢度好多fans架....你呢次死啦
我就不怕他咯!那衰婆啊!