返回列表 回復 發帖
猫猫。。昨晚我没来
头不痛了。。谢谢关心
人与人的相遇是一种缘分,也可以说是命运的安排。。
永远
今日有节目吗
條骨都無佐lu
刚刚载妈妈去巴刹回到家。。
中午应该不出去了。。有点累
那就休息下吧,放假都是在家的好
條骨都無佐lu
中午才睡一下。。晚上可能和朋友去看电影
近期有咩电影吸引啊
條骨都無佐lu
近期有咩电影吸引啊
lhy92725 發表於 2009-6-6 13:28
I also wanted to know too !!
~ boyboy 俱乐部 ~
昨天我去看 night at the museum 2.....
很好笑
昨天我去看 night at the museum 2.....
很好笑
ForeverEver 發表於 2009-6-7 09:10 AM
我呢度都做緊, 遲D去睇!  你度幾多錢一將戲飛呀? 我度 10 CAD,
出电影名,你地写英文我悟知道内地有无上影添
我呢边正价的戏飞都要80文架
條骨都無佐lu
lhy92725 發表於 2009-6-7 10:21 AM
中文名字好似 "翻生豬罹紀"  係講D恐龍, 馬騮, 人像......係夜晚會翻生. 好攪笑, 好得意! $10CAD=$70 香港錢! 你計計, 邊度貴d? 我用 學生証 買, $8.5 CAD 一將飛=15% off
中文名字好似 "翻生豬罹紀"  係講D恐龍, 馬騮, 人像......係夜晚會翻生. 好攪笑, 好得意! $10CAD=$70 香港錢! 你計計, 邊度貴d? 我用 學生証 買, $8.5 CAD 一將飛=15% off
...
manyiu 發表於 2009-6-7 10:44 AM
呢出啊,我知啦,我都有睇过,在网上
正价计你果边便啦
不过我地呢边如果在网上买或者遇啱特价日,可以半价买到的
但就一般不会是周末周日的场次咯
條骨都無佐lu
我呢度都做緊, 遲D去睇!  你度幾多錢一將戲飛呀? 我度 10 CAD,
manyiu 發表於 2009-6-7 10:15 AM
我这里RM10.....is a funny movie....can go & entertaint yourself
lhy92725 發表於 2009-6-7 10:21 AM
...
manyiu 發表於 2009-6-7 10:44 AM [url=redirect.php?goto=findpost&pid=17634278&ptid=469874][/url]
原来马来西亚看戏算很便宜了。。你们那边很贵哦。。
RM10 = HKD22++
RM10 = CAD3++
原来马来西亚看戏算很便宜了。。你们那边很贵哦。。
RM10 = HKD22++
RM10 = CAD3++
ForeverEver 發表於 2009-6-7 10:57 AM
所以内地在网上睇流行咯,因为出去电影院睇实在太贵了
我地呢边出外睇的大多是拍拖的情侣
條骨都無佐lu