返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-1 08:39 PM 發表

nicnic天師你好!
入庙拜神,醒多你两件
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-1 08:44 PM 發表

入庙拜神,醒多你两件475142475143
呢度無茅山術
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-1 06:33 PM 發表

點解咁早sleep 嘅?
你而家嗰邊幾點呀?
一样你果度。
我要早起身了嘛~!要过海,好塞车喀~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
靓哥哥....
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 yicno 於 2008-11-1 11:30 PM 發表
一样你果度。
我要早起身了嘛~!要过海,好塞车喀~!
O...... 通常車程需時多久?
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-1 11:36 PM 發表
靓哥哥....
唔學玩寵啦~~~?

回應 iwry@iwjy 第 10579 篇文章

too tired.... 2moro xin
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-1 11:41 PM 發表
too tired.... 2moro xin
唔緊要啦~~~總有機會的!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-1 11:37 PM 發表

O...... 通常車程需時多久?
计埋塞车~~个半两个钟~到公司~!^^
原帖由 yicno 於 2008-11-1 11:57 PM 發表
计埋塞车~~个半两个钟~到公司~!^^
O......人都癲啊! 坐車sleep 不舒服~~~

回應 iwry@iwjy 第 10583 篇文章

但好過要自己揸車冇得訓吖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-2 12:46 AM 發表

O......人都癲啊! 坐車sleep 不舒服~~~
找两餐~还有儿子要养啊~没办法~啦~!
哈哈!大师,你好哦!
原帖由 wongjj 於 2008-11-2 03:46 AM 發表
但好過要自己揸車冇得訓吖
返工坐兩粒 回程兩粒~~~1 day still have 20 hours la~~~
大师你好,请到此留下脚印http://os.tvbnow.com/viewthread. ... =458111#pid13088384