返回列表 回復 發帖
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-2 04:28 PM 發表

你去啦啦度睇啦,果度仲劲啊,602楼开始,慢慢睇
趕屍軍團呀!?!?!?!?
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-2 04:35 PM 發表

趕屍軍團呀!?!?!?!?
你去睇佐未架?
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-2 04:37 PM 發表

你去睇佐未架?
女鬼來了...點整?

回應 iwry@iwjy 第 10606 篇文章

你想点整?
原帖由 nicnic1161 於 2008-11-2 04:45 PM 發表
你想点整?
用(部)腦整!~~~
靓哥哥....下午好
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-2 04:50 PM 發表
靓哥哥....下午好
靚妹子,唔好見怪(張相)喎~~~

回應 iwry@iwjy 第 10610 篇文章

我会keep住架....
你又讲set神秘奖金楼... 搞定啦...
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-2 05:00 PM 發表
我会keep住架....
用嚟"釘"飛標呀
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-2 05:00 PM 發表
你又讲set神秘奖金楼... 搞定啦...
比啲suggestion la!~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-2 05:01 PM 發表

用嚟"釘"飛標呀
咁我又不舍得
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-2 05:09 PM 發表

咁我又不舍得
你真的捨不得我啊!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-2 05:02 PM 發表

比啲suggestion la!~~~
107xx,108xx,109xx,11xxx.....
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-2 05:11 PM 發表

你真的捨不得我啊!
我仲要等jenny...你是我既靓哥哥