返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-2 10:34 PM 發表

等你贴...
貼在靚姐姐度
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
入来顶一下~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 cammy8080 於 2008-11-3 03:39 AM 發表
RICKY....点解你咁早起身嘅??
只是醒一醒而已
原帖由 yicno 於 2008-11-3 12:41 AM 發表
入来顶一下~!
唔該兄弟呀!
原帖由 cammy8080 於 2008-11-3 03:47 AM 發表

醒一醒...定係未瞓过呀??
是睡醒了,曰曰3點幾都會......你呢?又未slep 嘅?
原帖由 cammy8080 於 2008-11-3 03:57 AM 發表

你曰曰3點幾都會醒??

我都瞓醒喇....依家係中午12点...要食LUNCH喇....你哋嘅下午先再見啦
Cammy,你這剎那在何方? 中午12點......

回應 iwry@iwjy 第 10702 篇文章

why u still up ar

cammy same time as me  
原帖由 Geai 於 2008-11-3 05:04 AM 發表
why u still up ar

cammy same time as me  
咁即係你哋都在美國啦!
Geai大人你玩唔玩吓對聯呀?

回應 iwry@iwjy 第 10705 篇文章

my Chinese not that good ar
原帖由 Geai 於 2008-11-3 05:16 AM 發表
my Chinese not that good ar
其實大人你係一直在美國還是長大了才過去呢?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-2 09:06 PM 發表

Cammy,你這剎那在何方? 中午12點......
你這刹那在何方...我有說話未曾講
我是法国的 !!
提示: 你已被禁止或刪除,無謂諸多解釋啦 =="
原帖由 h2o 於 2008-11-3 05:25 AM 發表

你這刹那在何方...我有說話未曾講
其實係:...我有雪櫃在廚房......
原帖由 ffeel 於 2008-11-3 05:27 AM 發表
我是法国的 !!
早晨呀,咁你咪同亞水is the same lo!~~~