返回列表 回復 發帖

回應 ffeel 第 10709 篇文章

2nd Frenchmen  
我好无聊!就乱逛一通~@@
提示: 你已被禁止或刪除,無謂諸多解釋啦 =="
原帖由 ffeel 於 2008-11-3 05:29 AM 發表
我好无聊!就乱逛一通~@@
點稱呼你好呀?
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
ar.水好!!
原帖由 ffeel 於 2008-11-2 10:27 PM 發表
我是法国的 !!
你搵隻雞搵到黎呢度啊
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-3 05:30 AM 發表

點稱呼你好呀?
我是住在法国的香港人=-=" ffeel"
原帖由 h2o 於 2008-11-3 05:33 AM 發表

你搵隻雞搵到黎呢度啊
揾咩chicken啊!?!?!?
原帖由 ffeel 於 2008-11-3 05:33 AM 發表

我是住在法国的香港人=-=" ffeel"
ffeel你好,nice to meet you ar!are you a student?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-3 05:28 AM 發表

早晨呀,咁你咪同亞水is the same lo!~~~
是的~是的!! good morning everybody !!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-2 10:27 PM 發表

其實係:...我有雪櫃在廚房......
真俾你吹漲
原帖由 Geai 於 2008-11-3 05:28 AM 發表
how are u
原帖由 h2o 於 2008-11-3 05:37 AM 發表

真俾你吹漲
講吓笑啫......
原帖由 Geai 於 2008-11-2 10:28 PM 發表
g gor gor didn't say hi to me
原帖由 h2o 於 2008-11-3 05:33 AM 發表

你搵隻雞搵到黎呢度啊
你想的太多了~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-2 10:33 PM 發表

揾咩chicken啊!?!?!?
sweet_cherie ........