返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-10 12:36 AM 發表

費時say la~~~你又jam line ar?
听日要早起... G9...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
早哦!大师,起身啦。。。。
靓哥哥..起身work 啦
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
morning Rocky
原帖由 Geai 於 2008-11-10 07:55 AM 發表
ROCKY
DEE你有孖生兄弟啊
介绍靓姐姐认识好吗
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
兄弟,早晨啊`!
真爱早晨~!
大家早晨`!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 yicno 於 2008-11-10 11:52 AM 發表
兄弟,早晨啊`!
真爱早晨~!
大家早晨`!
早晨!!yicno
其实我这里已是晚上了
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
19999,20000,20001金金就是你 199999,200000,188888
各位本店为了庆祝破二万帖,小小意思,
不成敬意,请笑纳!多谢!谢绝灌水!
原帖由 Geai 於 10/11/2008 07:55 發表
big big bro 叫ricky ar

hi~~big big bro
原帖由 qqbubu 於 2008-11-10 04:32 AM 發表
早哦!大师,起身啦。。。。
乜你咁早起 嘅?
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-10 07:38 AM 發表
靓哥哥..起身work 啦
work乜嘢呀?
原帖由 Geai 於 2008-11-10 07:55 AM 發表
住持大人你揾乜水啊!
原帖由 qqbubu 於 2008-11-10 01:18 PM 發表
19999,20000,20001金金就是你 199999,200000,188888
各位本店为了庆祝破二万帖,小小意思,
不成敬意,请笑纳!多谢!谢绝灌水!
你來想送给我嗎?
原帖由 wongjj 於 2008-11-10 02:32 PM 發表

big big bro 叫ricky ar

hi~~big big bro
jj打咗幾day寵喎 昇咗幾LV呀?
原帖由 真爱难求 於 2008-11-10 10:48 AM 發表

ROCKY
DEE你有孖生兄弟啊
介绍靓姐姐认识好吗
我無多個"細佬"啊! 我得一個細佬咋!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~