返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-12 09:23 PM 發表

kitty,你是哪裹的人呢?你住fatty姐姐很近ma?
我和fatty 在tvb 聊天區認識的家下是姐妹﹐
剛才她SMS 給我說破音不好聽我知鴨仔聲了嘛﹗
你都可以的呀﹗Ricky弟弟我們叫你弟弟loh.
我和他住好遠我想去她那應該要2小時多吧﹗
我是selangor 她是johor.好遠

又有金楼啦~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
靓哥哥..你好吗
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 kitty@08 於 2008-11-12 10:45 PM 發表

我和fatty 在tvb 聊天區認識的家下是姐妹﹐
剛才她SMS 給我說破音不好聽我知鴨仔聲了嘛﹗
你都可以的呀﹗Ricky弟弟我們叫你弟弟loh.
我和他住好遠我想去她那應該要2小時多吧﹗
我是selangor 她是johor.好遠 ...
雖然me唔知你們住的地方在那裹,我也未曾去過啊!~~~ 不過2個鐘真的很遠呀!
不能一起唱K啦!
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 yicno 於 2008-11-12 10:51 PM 發表
又有金楼啦~!
係呀!~~~玩吓啦!
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-12 11:01 PM 發表
靓哥哥..你好吗
你要陪伯伯嗎 沒空上來呢?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-12 11:05 PM 發表

係呀!~~~玩吓啦!
呵呵~过两日先啦~明天要早起~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-12 11:06 PM 發表

你要陪伯伯嗎 沒空上來呢?
乜伯伯啊...
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-12 11:04 PM 發表

雖然me唔知你們住的地方在那裹,我也未曾去過啊!~~~ 不過2個鐘真的很遠呀!
不能一起唱K啦!
Ricky, 有野看沒穿衣好野啊﹗cool men in 马来西亚的朋友,进来聊聊咯
原帖由 yicno 於 2008-11-12 11:08 PM 發表
呵呵~过两日先啦~明天要早起~!
O......無計啦~~~得閒再play過啦!
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-12 11:08 PM 發表

乜伯伯啊...
乜靚妹子唔駛拍拖咩?
原帖由 kitty@08 於 2008-11-12 11:08 PM 發表

Ricky, 有野看沒穿衣好野啊﹗cool men in 马来西亚的朋友,进来聊聊咯
什麼"沒穿衣"?????????????????????????????
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-12 11:13 PM 發表

什麼"沒穿衣"?????????????????????????????
是呀﹗。。。色狼出現啦﹗。。。。。。
原帖由 kitty@08 於 2008-11-12 11:21 PM 發表

是呀﹗。。。色狼出現啦﹗。。。。。。
唔明 在哪裹啊?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-12 11:12 PM 發表

乜靚妹子唔駛拍拖咩?
伯伯们睇不上我啊...