返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-13 06:49 PM 發表
我知道9点几啊...无事做就喊下吃饭
妹子你搞到我好hungry wo!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
Good nite la~~big big bro & mickey
原帖由 wongjj 於 2008-11-13 07:41 PM 發表
Good nite la~~big big bro & mickey
jj,你say無2句又要走啊! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
楼上的各位晚上好啊........ 吃晚饭了吗?
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 西门兄 於 2008-11-13 08:57 PM 發表
楼上的各位晚上好啊........ 吃晚饭了吗?
食咗1D啦~~~
入来坐下先`!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!

回應 iwry@iwjy 第 11331 篇文章

师兄啊...你是香港人吗,还在求学?......
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 yicno 於 2008-11-13 09:12 PM 發表
入来坐下先`!
兄弟晚上好!
原帖由 西门兄 於 2008-11-13 09:13 PM 發表
师兄啊...你是香港人吗,还在求学?......
唔係呀~~~ i am hk人and i mean 我eat咗一點飯啫~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-13 09:15 PM 發表

兄弟晚上好!
西门系新认识你的吗?~点解~唔知你系香港人呢~?
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-13 06:49 PM 發表
我知道9点几啊...无事做就喊下吃饭
我就真系要去吃饭啦~!
原帖由 wongjj 於 2008-11-13 07:41 PM 發表
点解甘早走啊~?
原帖由 yicno 於 2008-11-13 09:19 PM 發表
西门系新认识你的吗?~点解~唔知你系香港人呢~?
我們很少問大家是哪裏人啊?!~~~
原帖由 yicno 於 2008-11-13 09:20 PM 發表
我就真系要去吃饭啦~!
食飽一點啊!
Ricky 謝謝你O。