返回列表 回復 發帖
原帖由 kitty@08 於 2008-11-13 09:31 PM 發表
Ricky 謝謝你O。
唔緊要啦,抛磚引玉,等你來幫我看舖lo!~~~~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~

回應 yicno 第 11336 篇文章

看看我几时来TVB就知道啦....刚来不久!
民间尽管有真主
民众最终是苦主

Ricky 是 kitty 報答你的時候你的夢中情人~

Linda (鐘嘉欣)- Swear (發誓)

原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-13 09:34 PM 發表

唔緊要啦,抛磚引玉,等你來幫我看舖lo!~~~~~~
你不好啦﹗kitty maomao 會給你們玩死個。。哈哈
原帖由 kitty@08 於 2008-11-13 09:40 PM 發表

Ricky 是 kitty 報答你的時候你的夢中情人~

Linda (鐘嘉欣)- Swear (發誓)

A1kBpAWndtY
超正喎!~~~~~~不過you又知me love 佢嘅?
原帖由 kitty@08 於 2008-11-13 09:42 PM 發表

你不好啦﹗kitty maomao 會給你們玩死個。。哈哈
講吓笑咋 我是自願的,不打緊啊!反正你也是我的靚姐姐啊~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-13 09:44 PM 發表

超正喎!~~~~~~不過you又知me love 佢嘅?
不好意思kitty 有看到版面先和你say
maomao 不傻的。
還有一首talk to me, 你等下。
當你悶悶地開來聽。

鍾嘉欣~Talk To Me

原帖由 kitty@08 於 2008-11-13 09:52 PM 發表

不好意思kitty 有看到版面先和你say
maomao 不傻的。
還有一首talk to me, 你等下。
當你悶悶地開來聽。
wowowowowowowowwowowowowwowowowwowowo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
是 ICE-CREAM 嗎? 希望是啦!我say嗰首超正喎!~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-13 09:47 PM 發表

講吓笑咋 我是自願的,不打緊啊!反正你也是我的靚姐姐啊~~~~~~
不用緊張我好玩的沒所謂。。 你盡量出馬來啦﹗
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-13 09:55 PM 發表

wowowowowowowowwowowowowwowowowwowowo~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
是 ICE-CREAM 嗎? 希望是啦!我say嗰首超正喎!~~~~~~
是不是很開心呢﹗我都好喜歡她的歌手機都有。
原帖由 kitty@08 於 2008-11-13 09:54 PM 發表

鍾嘉欣~Talk To Me

x0U8jtuiyL8&feature=related
就係呢首"ICE-CREAM"啦!~~~~~~多謝Kitty姐姐吖! 我部腦都無呢首歌啊!
原帖由 kitty@08 於 2008-11-13 09:56 PM 發表

不用緊張我好玩的沒所謂。。 你盡量出馬來啦﹗
出咩馬呀?我行"車"!~~~
原帖由 kitty@08 於 2008-11-13 09:59 PM 發表

是不是很開心呢﹗我都好喜歡她的歌手機都有。
我仲未download 啊!
11383就是金樓啊各位!