返回列表 回復 發帖
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-13 11:44 PM 發表

你不发觉我日日都叫"靓哥哥"架...
咁你又發覺我都成日叫靚妹子啦~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 ice.key 於 2008-11-13 11:46 PM 發表

我四處都見到你......
我第一次see到你......
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-13 11:59 PM 發表

咁你又發覺我都成日叫靚妹子啦~~~
知道吖..无出声J 嘛..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-14 12:06 AM 發表

知道吖..无出声J 嘛..
LUM 唔 LUM sin?

回應 iwry@iwjy 第 11435 篇文章

lum

iwry@iwjy  2008-11-14 12:12 AM TVB 88888 元  積分轉出
大家快D去download火影304 la!~~~~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-14 12:13 AM 發表
lum

iwry@iwjy  2008-11-14 12:12 AM TVB 88888 元  積分轉出
點解LUM到派錢呢?

回應 iwry@iwjy 第 11438 篇文章

回复讲中咗分给你架
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-14 12:18 AM 發表
回复讲中咗分给你架
但me 又give咗人啦~~~
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 12:42 AM 發表

我只係在這見都佢我才出聲呀..
邊個佢?你是指Micky嗎?
簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 12:43 AM 發表
iwry@iwjy大人草人向你請安...
well 唔好玩啦~~~青龍佬大~~~
話時話......識你咁耐都未知應該點稱呼你呢?小弟叫做Ricky 呀!~~~
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 01:00 AM 發表
又有小白又有cc517所以就浦過來..
IC~~~忘記咗佢哋係兄弟幫寵物家族嘅人嚟......