返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 01:13 AM 發表

呵呵...就是啦...我只係唔會去成人區其他都會去的...
咁有空記得多D嚟坐吓啦!
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 01:19 AM 發表

呵呵我常偷偷的來你家的...只係唔出聲...
話時話......識你咁耐都未知應該點稱呼你呢?小弟叫做Ricky 呀!~~~
簽名被屏蔽
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-14 01:21 AM 發表

話時話......識你咁耐都未知應該點稱呼你呢?小弟叫做Ricky 呀!~~~
又係度芥女
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 01:24 AM 發表

你要來芥誰呀.....(那個人真不幸呀 )
我做咩講我啊 我都係路過J
仔欲養而親不在,樹欲靜而風不止
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 01:23 AM 發表

你叫我做key/ice啦...
ice你好啊! 點解you要偷入來呢?我這裹並沒有貴重嘢喎!
簽名被屏蔽
原帖由 kingworld 於 2008-11-14 01:23 AM 發表
又係度芥女
你唔認得佢呀?!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 01:28 AM 發表

呵呵...學bubu..
吓? 我學佢???乜佢又成日咁講咩?
簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 01:30 AM 發表

佢又點會唔認得我呀....

佢以前係我的客仔呀...
你又賣嘢俾佢呢?