返回列表 回復 發帖
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 01:31 AM 發表

佢常對我們家偷看的....只是沒出聲呀...

都是因為今天爆料他才出現一會..
爆料???唔明??? 同埋點解要偷see la?光明正大不可以ma?
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 01:33 AM 發表

有呀,...以前...多數係賣貴裝..石頭同換錢..
好生意呀吓!
路過............
簽名被屏蔽
原帖由 h2o 於 2008-11-14 01:36 AM 發表
路過............
豬兄弟,我already see jo 304 la!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-13 06:38 PM 發表

豬兄弟,我already see jo 304 la!
咩係304???
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 01:37 AM 發表

呵呵...因為..今天本家族入面有個人被我不小心揭穿身份..~~bubu就立刻出現..

其實我只不過有時係懶打字...
越講越唔明啊?揭穿邊個同咩身份呢?
原帖由 h2o 於 2008-11-14 01:39 AM 發表

咩係304???
火影呀
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-13 06:40 PM 發表

火影呀
我好耐冇追啦
我最後果次睇果陣好似係27x
簽名被屏蔽
我閃人先...好多homework做...88
簽名被屏蔽
原帖由 h2o 於 2008-11-14 01:43 AM 發表

我好耐冇追啦
我最後果次睇果陣好似係27x
咁快D download一D嚟睇住sin al!