返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 01:43 AM 發表

呵呵如果你有心機看我們的帖你就知....

有4千多張你看呀..
我不慣偷偷看,偷偷望......還要4仟幾? 我會死的!
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 h2o 於 2008-11-14 01:46 AM 發表
我閃人先...好多homework做...88
88 la豬兄弟!俾心機啦!
簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 01:51 AM 發表

呵呵..就是啦...我都唔知點解我開帖一個月都唔夠就有4千幾張帖..~~~
其實你叫佢哋過嚟呢度倾啦...始終呢度方便D ma?!~~~
簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 01:55 AM 發表

沒有所謂啦...其實我懶得開新帖.... 見bubu唔開..我都唔開啦..
唔梗要啦...你係邊度人或邊度住呢?
簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 01:58 AM 發表

同你一樣...住屯門..
well~~~ HK人?呢度好少架...me住南昌~~~
簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 02:02 AM 發表

呵呵坐西鐵就ok啦...
半粒就到啦!me就好少入屯門啊!

簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 02:04 AM 發表

好少....
me就好少入屯門啊!以前元朗多D...食B仔
簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 02:07 AM 發表

b 仔都唔係真係咁好食姐..~~
但我媽媽鍾意...咪入去買lo~~~ 你做咩工架?
簽名被屏蔽