返回列表 回復 發帖
今天真的很開心 好少可以同寵區D FD倾計,仲要係HK!
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 02:10 AM 發表

而家沒做嘢..在家養傷..
為什麼呢?不大件事吧? 要休養多久啊?
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 02:12 AM 發表

你沒問..我就沒說呀....就係因為咁..我唔多想在這麼開帖囉....

其實而家佢哋唔係好理係唔係說寵物的....

當然唔好咁過份啦..
其實你say開我sin say ha la~~~就因為我see 到咁~~~所以咪特登在此開post lo~~~
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 02:13 AM 發表

以前說2個月...現在又傷多次...又要多幾個月maybe 4個月左右..
mind唔mind話俾我知呢?
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 02:13 AM 發表

以前說2個月...現在又傷多次...又要多幾個月maybe 4個月左右..
sick jor ar  get well soon
Ricky  why so late not sleep kei
簽名被屏蔽
原帖由 Geai 於 2008-11-14 02:16 AM 發表

sick jor ar  get well soon
Geai大人早晨呀!
簽名被屏蔽
原帖由 Geai 於 2008-11-14 02:16 AM 發表
Ricky  why so late not sleep kei
有故人在此,先talk more la!
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 02:16 AM 發表

傷左隻左手......
你做飲食的嘛?小心隻手喎!切親?
簽名被屏蔽