返回列表 回復 發帖
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 02:18 AM 發表

呵呵好在我們都不是太過份呀..
其實我都怕怕...... 所以這裏很安全!
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 02:20 AM 發表

呵呵....好一個故人呀...ex boss..~~

我要sleep啦...明天還要早起....881啦...ex boss
唔好咁講啦 你現在貴為一大幫派之主,多睇睇小弟就真! 88 la ~~~
and hope to see you next time!

回應 iwry@iwjy 第 11508 篇文章

r u watching football ?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-14 02:21 AM 發表

其實我都怕怕...... 所以這裏很安全!
yaya  very safe in here

only danger is jj  
原帖由 Geai 於 14/11/2008 02:38 發表

睇到了 G gor gor~~罰$$$$ar
原帖由 ice.key 於 14/11/2008 02:16 發表

傷左隻左手......
仲可以用右手寫字
原帖由 ice.key 於 14/11/2008 02:20 發表

呵呵....好一個故人呀...ex boss..~~

我要sleep啦...明天還要早起....881啦...ex boss
big big bro 又多1個名稱了
原帖由 ice.key 於 14/11/2008 02:07 發表

b 仔都唔係真係咁好食姐..~~
咪係lor.....只不過大碗d 多料d......山長水遠入去才吃到..... 不值呀
ricky morning
原帖由 wongjj 於 2008-11-14 06:20 AM 發表

咪係lor.....只不過大碗d 多料d......山長水遠入去才吃到..... 不值呀
是吗?那可以吃得比较饱啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
快去棒棒场,看看我得新作。。。。
http://www3.tvbnow.com/viewthread.php?tid=506822&extra=&page=3
Ricky morning.
你的新帖小小意思支持下你﹐ kitty 努力了﹐很難哈哈
~~~~~~大家也請進來對對啦~~~~~~(誠徵文人 ...
簽名被屏蔽
原帖由 Geai 於 2008-11-14 02:37 AM 發表
r u watching football ?
昨晚沒有啊 有咩大賽?
原帖由 Geai 於 2008-11-14 02:38 AM 發表

因為她住外星ma?