返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-11-14 06:17 AM 發表

big big bro 又多1個名稱了
  咁都叫做又多1個名稱......
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 wongjj 於 2008-11-14 06:20 AM 發表

咪係lor.....只不過大碗d 多料d......山長水遠入去才吃到..... 不值呀
媽媽鍾意食,如果早返屋企仲會買埋老婆餅
原帖由 rrliew 於 2008-11-14 08:04 AM 發表
ricky morning
RR~~~我來snake 1 snake!
原帖由 qqbubu 於 2008-11-14 09:25 AM 發表
快去棒棒场,看看我得新作。。。。
http://www3.tvbnow.com/viewthread.php?tid=506822&extra=&page=3
放工返來sin see~~~
原帖由 kitty@08 於 2008-11-14 09:32 AM 發表
Ricky morning.
你的新帖小小意思支持下你﹐ kitty 努力了﹐很難哈哈
~~~~~~大家也請進來對對啦~~~~~~(誠徵文人 ...
下午go to check check sin! Kitty姐姐~~~
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 10:08 AM 發表

對我來說就一d都唔遠...坐的士去都係幾十元左右...
乜屯門過元朗唔係6~70$的士錢咩?
簽名被屏蔽

回應 ice.key 第 11528 篇文章

u not need to go out ma
簽名被屏蔽
hihi..各位,这些网上工作,靠得住无的哦
簽名被屏蔽
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 11:52 AM 發表

唔好玩啦...靠唔住的...
== 我都知靠晤住既啦!比过已家重未揾到工作...haiz
靓哥哥..琴晚我累到睡着咗啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-14 12:20 PM 發表
靓哥哥..琴晚我累到睡着咗啊
禽晚累到睡着咗
你地禽晚做过乜嚟
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 真爱难求 於 2008-11-14 01:24 PM 發表

禽晚累到睡着咗
你地禽晚做过乜嚟
乜事都发生过..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥