返回列表 回復 發帖
mickey, 你好!
我讲的剧..琴晚的回复..

[馬來西亞][都市恋人的追逐][01-10集+宣传片][国語][TVRIP-RMVB]

[剧 名]: 都市恋人的追逐
[英 文]: Addicted To Lovewww1.tvbnow.com1 a( B' V& Z9 d8 e$ ~
[播 送]: 馬來西亞 NTV7
[类 型]: 時裝劇
[集 数]: 30 集5 L8 C4 f1 Y  {7 T
[主 演]:  郭妃丽 饰 许安琪    Angel
              阿 杜 饰 客    串TVBNOW 含有熱門話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。2 L  Q' M& d+ v( T
              黄缳娴 饰 杨春花    Michelle. f. e) {9 X% X
              王爱玲 饰 宋丽娜    Leila. A" u7 v" b% W5 q
              谢雯惠 饰 唐采妮    Cherry% Q+ D2 W8 D' ^5 J
              蔡可立 饰
              谢佳剑 饰 方启华
              江家荣 饰 陈志轩TVBNOW 論壇# P8 C& K# ]' X1 ~: ~0 H* V1 D- h
[制 作]: ♥ 电视迷天地出品 ♥
[语 言]: 华語TVBNO話題,最新最快電視,軟體,遊戲,電影,動漫及日常生活及興趣交流等資訊。5 X" ?9 i" t! j
[字 幕]: 马来文tvb now,tvbnow,bttvb,tv series,tv drama,movie,bt,download) A8 H/ C* `- X
[格 式]: TV-RMVBwww1.tvbnow.com6 b( _5 b8 T3 U: `+ n4 Q) r* ]
[首 播]: 2008年 10月 22日 - 2008年 12月 10日www1.tvbnow.com# |  [) I% _5 e% G' S% E
[时 间]: 每逢星期一至四,晚上10时-11时6 [- G0 j* f5 V0 c9 ~' P

TVBOXNOW 有得download(我是看TV播出架)
http://www1.tvbnow.com/thread-495817-1-1.html

♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 manyiu 第 11537 篇文章

manyiu...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-14 03:02 PM 發表

乜事都发生过..
乜事都发生过
你有没有做足安全措施
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
顶~
兄弟,晚上好~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
大家晚上好啊!
帅弟弟,有在吗?
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 ice.key 於 2008-11-14 10:59 AM 發表

呵呵唔使...~~~3x~4x左右...我係住係近元朗的...所以平好多...
那麼我又知道ICE你的多一點啊!
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-14 12:20 PM 發表
靓哥哥..琴晚我累到睡着咗啊
食得瞓得也是一種 啊!
原帖由 真爱难求 於 2008-11-14 01:24 PM 發表

禽晚累到睡着咗
你地禽晚做过乜嚟
咪佢有佢home瞓,我有我home瞓lo!
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-14 03:02 PM 發表

乜事都发生过..
乜事都发生过?????? 发生过WHAT啊?出入平安啊!
原帖由 真爱难求 於 2008-11-14 03:50 PM 發表

乜事都发生过
你有没有做足安全措施
你督爆人哋!
原帖由 yicno 於 2008-11-14 07:16 PM 發表
顶~
兄弟,晚上好~!
兄弟你好,eat jo dinner 未呀?
原帖由 潘.朵拉 於 2008-11-14 07:29 PM 發表
大家晚上好啊!
潘潘你好啊!
原帖由 fattyteo 於 2008-11-14 07:37 PM 發表
帅弟弟,有在吗?
係~~~ i am comeing la!~~~~~~