返回列表 回復 發帖
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-14 08:25 PM 發表

我不依呀!~~~~~~ 你哋恰我!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
不依也要依咯~~
啦啦啦啦~~
出门了咯~~
要好好顾家咯~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-14 08:27 PM 發表

我又沒拖拍,怎會?
哈哈哈哈~~
一样咯~~
我也没有拖拍,更加不会咯~~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
楼上大家晚上好啊....
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 潘.朵拉 於 2008-11-14 08:29 PM 發表

Ricky哥哥。。。我要出去了!掰掰咯!
88 la~~~QQ嫂 @潘潘妹~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 fattyteo 於 2008-11-14 08:29 PM 發表

不依也要依咯~~
啦啦啦啦~~
出门了咯~~
要好好顾家咯~~
你哋真的出去玩,不預我 88 la fatty姐姐~~~
原帖由 fattyteo 於 2008-11-14 08:30 PM 發表

哈哈哈哈~~
一样咯~~
我也没有拖拍,更加不会咯~~~
well you 不是 just say have ma?
原帖由 西门兄 於 2008-11-14 08:32 PM 發表
楼上大家晚上好啊....
西門兄~~~飽飽未呀?
晚饭已经吃了,宵夜还未够钟....
民间尽管有真主
民众最终是苦主
原帖由 西门兄 於 2008-11-14 08:40 PM 發表
晚饭已经吃了,宵夜还未够钟....
點解我see你哋個個都好似好早有得食?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-14 08:47 PM 發表

點解我see你哋個個都好似好早有得食?
早吃有好处啊!夜吃,只有坏处多而已啊!
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 dicksonkhan 於 2008-11-14 08:57 PM 發表
早吃有好处啊!夜吃,只有坏处多而已啊!
可能HK啲人真係夜D sin eat呱... my fd 個個仲夜過me...
大师,快点去吃啦。。。。
原帖由 qqbubu 於 2008-11-14 09:05 PM 發表
大师,快点去吃啦。。。。
差不多啦~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-14 09:03 PM 發表

可能HK啲人真係夜D sin eat呱... my fd 個個仲夜過me...
DEE DEE 今晚食乜餸啊!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 真爱难求 於 2008-11-14 09:19 PM 發表

DEE DEE 今晚食乜餸啊!!
椰菜,臘.潤腸SALT EGG和白飯