返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-11-15 12:32 PM 發表
好有靚仔big big bro 心呀 引佢出黎
下午好噢~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。

回應 fattyteo 第 11822 篇文章

hi~fatty~~我剛吃完dinner~~~外表靜靜的.....冇乜人嘅
原帖由 wongjj 於 2008-11-15 12:42 PM 發表
hi~fatty~~我剛吃完dinner~~~外表靜靜的.....冇乜人嘅
噢~~
那吃的饱吗?
为什么没人呢?
oh...外面冇人至真....得你,我......lor~~
原帖由 wongjj 於 2008-11-15 12:49 PM 發表
oh...外面冇人至真....得你,我......lor~~
你看不见我吗?
~~~~火爆+神经+头疯~~~~
原帖由 wongjj 於 2008-11-15 12:49 PM 發表
是噢~~

今天比较冷清咯~~
原帖由 wongjj 於 2008-11-15 12:32 PM 發表
好有靚仔big big bro 心呀 引佢出黎
Ricky弟弟鐘嘉欣來你家啦﹗還不回來。  
幸福ღ国度
原帖由 kitty@08 於 2008-11-15 01:25 PM 發表

Ricky弟弟鐘嘉欣來你家啦﹗還不回來。   
一see到佢就彈出來啊!
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 rrliew 於 2008-11-15 08:56 AM 發表
ricky 在吗
現在just放工
原帖由 fattyteo 於 2008-11-15 08:59 AM 發表
帅弟弟,早噢~~
我睡得很好噢~~
那就幸福了啊!
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-15 09:31 AM 發表
靓哥哥..起身刷牙洗脸
工都返埋LO
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-15 02:02 PM 發表

那就幸福了啊!
帅弟弟,来了哦~~
原帖由 fattyteo 於 2008-11-15 11:06 AM 發表
帅弟弟,我等到花儿也谢了哦~~
駛唔駛呀~~~我要返工架
原帖由 kitty@08 於 2008-11-15 12:10 PM 發表
Ricky 剛才我看MTV香港的那主持人說她很喜歡這首﹐放給你聽聽看~

鍾嘉欣 - 其實我不快樂(原裝MV)高畫質立體聲版

OFSgTHJ54q0&feature=related ...
鍾嘉欣啊!~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-15 02:04 PM 發表

駛唔駛呀~~~我要返工架
哇哈哈哈~~
以为,你也会蛇的咯~~