返回列表 回復 發帖
原帖由 Geai 於 2008-11-16 03:39 AM 發表
nice   u didnt play ?
我後來才知啊!婆婆說時已經完了啊!
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~

回應 iwry@iwjy 第 12172 篇文章

u dont go there play much  
原帖由 Geai 於 2008-11-16 03:47 AM 發表
u dont go there play much  
係呀... 好少玩嗰度D game~~~
今日系星期日早上~早安~!
人生短短幾十年,不知不覺又一年!
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-16 01:14 AM 發表

相信你什麼?
没什么~~
都过去了~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。
靓哥哥...中午好
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
fatty..好早wor
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-16 12:05 PM 發表
fatty..好早wor
哇哈哈哈哈哈~~
要出门了咯~~
晚点见咯~~
伤心转个弯是快乐,快乐转个弯是微笑。

回應 fattyteo 第 12179 篇文章

晚上.. 我都不知道有无去看电影啊
原帖由 yicno 於 2008-11-16 04:57 AM 發表
今日系星期日早上~早安~!
你今day holiday 啊!
原帖由 fattyteo 於 2008-11-16 09:03 AM 發表

没什么~~
都过去了~~
米已成炊......
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-16 12:04 PM 發表
靓哥哥...中午好
靚妹子...咁早起
原帖由 mickeybblim 於 2008-11-16 12:21 PM 發表
晚上.. 我都不知道有无去看电影啊
去see what film?
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-16 12:24 PM 發表

靚妹子...咁早起
又是我地2个吹水咯
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-16 12:24 PM 發表

去see what film?
星期四看咗007... 不知道想看乜戏啦..