返回列表 回復 發帖
原帖由 wongjj 於 2008-11-17 04:41 AM 發表
big big bro~~~~buy stock mei ar???
無打算玩住啦~~~
祝你排行十大啊!~~~
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~

回應 iwry@iwjy 第 12397 篇文章

十大 ...no la....入十大後我肯定做幾多mask都補唔翻ar
原帖由 wongjj 於 2008-11-17 04:48 AM 發表
十大 ...no la....入十大後我肯定做幾多mask都補唔翻ar
咁你like la~~~當我講笑lo~~~

回應 iwry@iwjy 第 12399 篇文章

big big bro要誰ar
原帖由 wongjj 於 2008-11-17 05:06 AM 發表
big big bro要誰ar
是婆婆要咋!~~~~~~~~~~~~~~~

回應 iwry@iwjy 第 12401 篇文章

who is the lucky guy
原帖由 wongjj 於 2008-11-17 05:14 AM 發表
who is the lucky guy
佢想同G GOR GOR lo!~~~~~~
原帖由 iwry@iwjy 於 17/11/2008 05:18 發表

佢想同G GOR GOR lo!~~~~~~
G gor gor.....
Ricky 早晨

昨晚几點
ricky 早晨啦
DEE 我的電腦不知為什么上不到網
我依家借朋友部腦留言給你。。。。
你記得要睇住鋪頭啊!!!
不是因為寂寞才想你    只是因為想你才寂寞
原帖由 真爱难求 於 17/11/2008 10:20 發表
上不到網咁慘.... ....拿jo 去比人整未ar??
原帖由 Geai 於 2008-11-17 07:54 AM 發表
Ricky 早晨

昨晚几點
成6點幾
原帖由 rrliew 於 2008-11-17 09:06 AM 發表
ricky 早晨啦
好難碰上你啊!
原帖由 真爱难求 於 2008-11-17 10:20 AM 發表
mumu...收到啦