返回列表 回復 發帖
午安﹐ ricky.

kitty 幫 ricky 做美容啦~
幸福ღ国度
原帖由 rrliew 於 2008-11-19 11:01 AM 發表
换皮
攞你啲皮?
~~~TO BE OR NOT TO BE~~~
原帖由 kitty@08 於 2008-11-19 12:07 PM 發表
午安﹐ ricky.

kitty 幫 ricky 做美容啦~
收how much sin?
原帖由 iwry@iwjy 於 19/11/2008 10:48 發表
有裂痕好鬼醜樣架
不如順便去韓國 "大汁" AR~~~同你一齊去~~有伴無咁驚架
原帖由 wongjj 於 2008-11-19 03:02 PM 發表

不如順便去韓國 "大汁" AR~~~同你一齊去~~有伴無咁驚架
你又need "大汁"咩? 我又未see過你真人?~~~
good afternoon ricky.你好吗?
原帖由 yng 於 2008-11-19 03:31 PM 發表
good afternoon ricky.你好吗?
ying~~~好耐無見啦!
午安啊iwry,wongjj&kitty
原帖由 iwry@iwjy 於 2008-11-19 02:05 PM 發表

收how much sin?
隨便你給我收家
幸福ღ国度

回應 yng 第 12779 篇文章

afternoon ying

afternoon wongjj
幸福ღ国度

回應 iwry@iwjy 第 12778 篇文章

我还好。。。我哩边落大水。。。你好吗?最近忙d么?

回應 kitty@08 第 12781 篇文章

how are u kitty?nice to see u ....
原帖由 kitty@08 於 2008-11-19 03:34 PM 發表

隨便你給我收家
睇吓有冇工架sin講啦
原帖由 yng 於 2008-11-19 03:35 PM 發表
我还好。。。我哩边落大水。。。你好吗?最近忙d么?
落大雨??? 咁咪出唔到街啦~~~
我都係返工放工啦~~~

回應 yng 第 12783 篇文章

幾好呀~
幸福ღ国度